Ce productivitate atinge un espressor profesional pentru cafenele?

Posted By on 8 februarie 2022

espressor profesional

 

Majoritatea covarsitoare a romanilor este de parere ca o zi buna nu poate sa inceapa altfel decat cu o cafea buna. Si, pe langa licoarea savurata la primele ore ale diminetii, cei mai multi se bucura de gustul unei cafelute si in pauza de pranz sau dupa serviciu.

Antreprenorii din domeniul HoReCa sunt constienti de acest lucru si stiu cum sa faca profit, oferindu-le clientilor cele mai bune arome, cu ajutorul noilor modele de espressor profesional. Acestea se remarca atat prin calitatea diferitelor sortimente de bauturi preparate, cat si prin productivitatea deosebita.

Productivitatea unui espressor profesional

Echipamentele folosite in cafenelele de top, disponibile si in oferta Fresco Expert, au o productivitate deosebita, fiind dotate cu una pana la patru unitati si cu fierbatoare cu o capacitate care poate sa depaseasca 20 de litri. Daca veti avea inspiratia de a achizitiona un asemenea model, puteti fi sigur ca unitatea pe care o detineti sau o administrati va face fata cu bine oricarui flux de clienti, inclusiv aglomeratiei care apare uneori indeosebi la orele diminetii.

De exemplu, puteti alege un espressor profesional produs de renumita firma Electrolux Professional, dotat cu 4 unitati si cu un fierbator cu capacitatea de 21,9 litri. Poate sa produca nu mai putin de 48 de bauturi diferite, care sunt preparate cu ajutorul a 4 programe de dozare programata. Printre alte dotari, se remarca manerul manual Steamglide pentru controlul nivelului de abur, distribuitorul de apa calda cu doua taste de temporizare programabile si distribuitorul de abur cu o tasta de temporizare programabila.

Un alt model cu o productivitate impresionanta este Tango Duo ST full automat, capabil sa creeze si sa compuna un meniu de 96 de sortimente diferite de bauturi delicioase, dintre care 4 sortimente pot fi preparate in acelasi timp. Intr-o singura ora, cu ajutorul acestui espressor profesional pot fi pregatite nu mai putin de 440 de cesti de Espresso de 40 de mililitri, 300 de cesti de Espresso lungo de 100 de mililitri, 240 de cesti de Cappuccino sau 180 de cesti de Latte. In plus, interfata cu ecran touchscreen de 7 inch permite un control intuitiv al grupului Tango, recunoscut pentru calitatea exceptionala a cafelei.

Ce alte avantaje ofera un espressor profesional?

Pe langa productivitatea impresionanta, aceste echipamente se remarca, de asemenea, prin gustul exceptional al bauturilor preparate. Pornind de la un simplu amestec de cafea, apa, abur si lapte, se ajunge pana la 100 de sortimente diferite, care pot satisface preferintele oricarui client.

Precizia maxima nu lasa loc de greseala, deoarece intotdeauna sunt folosite exact cantitatile potrivite din fiecare ingredient, amestecate in proportia corecta, pregatite si servite la temperatura ideala, pentru un gust care face orice client sa isi doreasca sa se bucure de aceasta experienta cat mai des, daca se poate chiar in fiecare zi.

Consumul redus de energie electrica reprezinta un alt beneficiu esential. Modelele noi, realizate de firme apreciate la nivel international, precum Electrolux Professional sau Virtus Group GmbH , acorda maxima atentie acestui aspect, care permite reducerea cheltuielilor cu energia si, in acelasi timp, protejarea mediului inconjurator.

Daca doriti sa alegeti cele mai bune modele de espressor profesional pentru cafeneaua pe care o detineti sau o administrati, puteti apela cu incredere la experienta de 30 de ani a companiei Fresco Expert, care ofera cele mai bune echipamente HoReCa inca din 1992!