Ești în căutarea unui computer nou? | Unick.ro

Pe de o parte, aceasta este o perioadă istorică interesantă. Este șansa ta de a încerca lucruri noi și de a face lucruri pe care nu le puteai face înainte. Pe de altă parte, conturile tale financiare vor fi afectate. Cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești și să îți cumperi cel mai recent computer. Poți cumpăra calculatoare ieftine, folosite. Există mai multe motive pentru a lua în considerare această strategie.

Multe site-uri vând computere care au mai puțin de un an. Multe site-uri dețin laptopuri second hand, de generație anterioară de la Dell, HP sau Apple și care sunt foarte bune. Îmbunătățirile actuale ale modelului sunt adesea cosmetice, cum ar fi rezoluții mai mari ale ecranului sau o viață mai bună a bateriei.

S-ar putea să nu ai nevoie de atâta putere pe cât crezi

Care a fost motivația ta pentru a cumpăra un computer? Dacă ai nevoie doar de o modalitate de a crea note de clasă și lucrări RAM, nu contează dacă ai cel mai recent procesor sau o mulțime de lucrări. Același lucru este valabil dacă cauți orice prin navigarea pe web și pentru servicii bancare online.

În timp ce efectuezi aceste treburi de bază, marea majoritate a resurselor computerului vor rămâne inactive. Cea mai gravă problemă a ta ar putea fi lipsa memoriei RAM, dar chiar și atunci ajunge la punctul în care nu funcționează. Desigur, dacă ești un editor video cu experiență, probabil că știi deja de ce componente hardware sunt necesare pentru a îmbunătății tot procesul.

Dar să nu crezi că doar pentru îți dorești să te joci un anumit joc trebuie să cumperi un nou sistem. Este posibil să economisești o mulțime de bani Poți economisi o suma de bani cumpărând un calculator second hand sau recondiționat. Poți intra într-un magazin second-hand și poți pleca cu un computer care funcționează perfect.

Poți să începi să utilizezi computerele pentru perioade mai lungi de timp

S-ar putea să crezi că, cumpărarea unui computer nou-nouț te va asigura că vei profita la maximum de el. Tehnic, acest lucru este corect. Cu toate acestea, dacă te obișnuiești cu vechiul tău echipament, vei putea profita de mai mult timp. Ce vrei să spui? Îți vei schimba obiceiurile. În timp, vei descoperi care program funcționează cel mai bine. Știi când să închizi aplicațiile pe care nu le mai folosești. În plus, poți muta mai multe date pe o unitate externă cu o capacitate de stocare mai mare, eliminând presiunea de pe unitatea internă a computerului. Dacă readuci la viață un calculator second hand și mai lent, știi cum să îți accelerezi computerul când începe să încetinească.

Cu toate acestea, nu există garanții. Doar că nu ai de unde să știi ce componente au ajuns în stadiul final și nici nu ești garantat să te bazezi pe ele. Cu toate acestea, acest lucru nu are nimic de-a face cu longevitatea hardware-ului. Totul se rezumă la o schimbare în gândirea și cunoștințele tale. La fel ca multe alte companii, Apple se mândrește cu încurajarea clienților să cumpere mai mult. Folosind un computer mai vechi, poți evita să cazi în această capcană în timp ce încă cumperi ceea ce îți dorești Mai așteaptă câțiva ani și vezi ce se întâmplă. Cele mai bogate companii din lume au nevoie de mai multă finanțare de la ține? Probabil că nu, mai ales dacă nu îți place tipul de putere pe care acestea îl au.