Cumpărături pentru sezonul rece

Odată cu începerea școlii, majoritatea cumpărăturilor de sezon s-au cam făcut, cel puțin cele foarte importante. Acum treptat ne gândim la zilele friguroase când vom avea nevoie de haine și încălțăminte calduroase și de ceva activități pentru a nu ne plictisi în casă.

Haine și încălțăminte

Chiar dacă poate acum nu ieșim din casă la fel de mult ca în anii trecuți, hainele groase și încălțămintea totuși sunt necesare. Haine noi nu înseamnă neapărat o avere cheltuită pe acestea. Încălțăminte ieftină și haine accesibile dar totuși de calitate încă se găsesc. Este de preferat să alegeți produse de calitate chiar dacă sunt ușor mai scumpe deoarece pot ține mai mult decât un sezon. Dacă nu vreți un brand anume, sunt producători români care oferă încălțăminte din piele natural la preț foarte bun.

 

Camera copiilor

Acum că vor petrece mai mult timp în interior, copii au nevoie de un mic spațiu al lor. O variantă rapidă și ieftină ar fi să căutați o măsuță copii Ikea pe care să o vopsiți în altă culoare potrivită pentru camera lor. Seturile Ikea sunt ieftine, iar micul proiect ar putea fi făcut împreună cu ei pentru un plus de distracție și extra încredere în sine. Măsuța poate fi locul ideal pentru a-și pune creativitatea la încercare. Un bloc de desen, carioca, creioane colorate, tempera, pensule și poate niște șabloane ar fi de ajuns pentru o perioadă destul de lungă de timp.

 

Organizarea în casă

Pe lângă ordinea din șifonier, de multe ori odată cu schimbarea anotimpului apare dorința de a schimba lucruri prin casă, de a reorganiza puțin pentru un plus de confort.  O mică piesă de mobilier nouă, niște cutii de depozitare sau poate renovarea cămării cu alimente pentru a fi pregătiți de borcanele cu gem și zacuscă. Această activitate poate fi făcută cu întreaga familie, iar dacă copii nu au răbdare, o bucătărie copii pentru ei ar fi ideală pentru a-i învăța să fie ordonați și să imite ce fac adulții.

În ciuda faptului că mai mereu toamna se cumpără produse potrivite pentru sezonul current și cel ce va veni, de multe ori este recomandat să căutați chiar și unele lucruri pentru primăvară-vară. O pișcină mai mare, o barcă gonflabilă, un caiac, un set de mobilier pentru terasă sau orice altceva ce nu s-ar cumpăra iarna. De ce? Pentru simplu fapt că s-ar putea să găsiți oferte de nerefuzat pentru stocorile rămase. Astfel ar fi o investiție foarte bună chiar dacă nu este deloc necesară pentru perioada imediat următoare. La fel și vara. Este sezonul ideal de cumpărat bocanci, ghete, paltoane și șeminee.