Curatenia la locul de munca inseamna sanatate

Atunci cand vine vorba despre curatenia la locul de munca, in prezent sunt tot mai multe firme specializate care te ajuta sa igienizezi si sa mentii acel spatiu cat mai dezinfectat. Acestea sunt dotate cu cele mai bune echipamente, din care nu lipsesc aspiratoare profesionale, aparate de spalat geamurile si multe altele care iti garanteaza un spatiu curat si dezinfectat.

Echipamente pentru profesionisti

Dupa cum spuneam, o echipa de profesionisti va folosi doar cele mai bune echipamente. Lista scurta a acestora include aspiratoare, spalatoare cu presiune, masini de maturat, curatatoare de pardoseala. Daca aveti unele nelamuriri, este bine sa cereti si sfatul specialistilor, care va vor oferi informatiile de care aveti nevoie. Evident, lista cu echipamente profesionale este una cu mult mai mare, iar noi v-am prezentat doar minimul care nu ar trebui sa va lipseasca.
Pe site-urile de pe internet sau in magazinele de profil veti gasi o oferta mai mult decat generoasa in ceea ce priveste aspiratoarele profesionale sau cele pentru uzul personal. Sunt perfecte nu doar pentru pentru activitati de curatenie in hoteluri, restaurante, sedii de firme, cladiri de birouri, dar si in locuinta personala.

Cei mai buni detergenti

Nu doar echipamentele sunt importante pentru curatarea si igienizarea zonei. Ai nevoie de cei mai buni detergenti sau dezinfectanti, cele mai bune produse Tork, asa ca studiaza bine piata de gen. In acest fel, fie ca apelezi la o firma profesionista pentru curatenie sau nu, ai siguranta ca totul se desfasoara la cel mai inalt nivel. Cu atat mai mult acum, in aceasta perioada, cand primim recomandarea sa fim mai atenti decat de obicei la aceste detalii. Dar erai deja constient de acest aspect, nu-i asa?

Sapun lichid, spuma sau crema?

Dupa folosirea toaletei, inainte si dupa servirea mesei, se recomanda sa ne spalam pe maini. Acest lucru se intampla si la locul de munca, asa ca este nevoie ca angajatii tai sa aiba toate conditiile pentru a desfasura in bune conditii aceasta operatiune. Grupurile sanitare trebuie sa straluceasca de curatenie si, in plus, acestea trebuie sa fie dotate cu dispensere Tork, dar si cu produse dezinfectante. In functie de dispenserul pe care alegi sa il instalezi, poti folosi sapun Tork lichid, spuma sau crema. Parerea specialistilor ar fi sa apelezi la dispenserele cu senzor, deoarece nu necesita atingere pentru a fi folosite, sunt mult mai practice si igienice. De mentionat ca in cazul lor trebuie sa folosesti sapun spuma.

Nu face economii inutile!

Atunci cand vine vorba despre curatenie, atat la locul de munca, dar si acasa, nu face economii inutile. Alege doar cele mai bune produse si aparate care iti pot usura munca, pentru ca raportul pret – calitate este mai avantajos pentru tine. In niciun caz nu vei economisi daca apelezi la produse de o calitate indoielnica, pentru ca se vor termina mai repede si vei folosi o cantitate mai mare pentru a curata o suprafata mica. In plus, produsele de calitate iti asigura nu doar o curatenie mai buna, ci si o dezinfectare eficienta!