Formație de nuntă cu experiență

Stiluri și gen muzical

Atunci când alegi o trupa cover, trebuie mai întâi să iei în considerare genul. Desigur, cea mai importantă întrebare este: ce tip de muzică vă place? (Sau dacă plănuiți recepția de nuntă pentru cupluri, atunci ce tip de muzică se bucură mirii?) Deoarece este ziua cea mare până la urmă, este important să rezervați o formație de nuntă live care să cânte într-un gen care va fi sigur că va pune zâmbete pe fețele tuturor.

Unele dintre cele mai populare genuri pentru evenimentele de nuntă sunt: ​​pop (cine ar fi ghicit?) și rock. Într-adevăr, aceste două etichete sunt atât de variate încât practic este inutil să facem o ghicire specifică despre tipul de muzică pe care aceste genuri cuprind.

Deci, având în vedere acest lucru, puteți căuta trupe care cântă în anumite sub-genuri și decenii sau, pentru a simplifica lucrurile pentru dvs., puteți începe pur și simplu prin a vă uita la listele live ale trupelor , repertoriul de melodii și verificarea. scoateți videoclipurile lor pentru a vedea ce melodii cântă și în ce fel de stil le vor cânta. Puteți, de asemenea, să citiți recenziile despre trupă pentru a vedea ce au simțit cei care le-au rezervat în trecut despre serviciile și performanța lor.

Dacă încă ești blocat în faza de decizie, atunci contactarea unei agenții specializată în divertisment de nuntă ar putea fi cea mai rapidă și simplă modalitate de a face cap și coadă din multitudinea de opțiuni disponibile pentru divertisment live, inclusiv jazz, soul, indie și multe altele. Ei vor putea să facă recomandări și să ofere sfaturi cu privire la întrebările potrivite pe care să le pună atunci când angajează trupe.

Există multe alte genuri, unele dintre ele destul de specializate. Atunci când alegeți un act live, luați în considerare că, dacă cuplul are un gust deosebit pentru jazz sau clasică, atunci potrivirea perfectă pentru nunta lor poate fi o trupă specializată în aceste genuri.
Rezervați o formație de nuntă cu experiență

Cele mai mari sfaturi ale noastre aici sunt totuși să cauți o formație de nuntă cu experiență . O trupă cu istorie în spectacole la locurile de nuntă îi va face pe invitați să cânte și să danseze cu un amestec de toate genurile, asigurându-se că toată lumea este fericită!

Multe trupe tind să „încline” spre un anumit stil ca o modalitate de a-și afișa sunetul și ceea ce fac cel mai bine, dar verifică-și lista de melodii sau chiar întreabă dacă cântă suficiente melodii și alegeri muzicale în setul lor pentru ca toți invitații la nuntă să se bucure .

În timp ce The Hustle include un mix de cântece din pop punk, hip hop, rock, indie și multe altele, cu siguranță avem un stil și un aspect specific care atrag un anumit stil de nuntă.

S-ar putea să fiți tentat să angajați o trupă pentru nunta dvs. uitându-vă la trupe locale, trupe de pub mai ieftine sau chiar gândindu-vă dacă să rezervați un DJ sau o formație de nuntă .

Bineînțeles, poți alege orice îți place – dar este important să nu tăiați colțurile muzicii live.

O trupă profesionistă pentru o nuntă va ști exact cum să desfășoare un eveniment în mod corespunzător, să facă față restricțiilor, să vă ajute cu planificarea și să trezească invitații și să danseze toată noaptea. Un concert de nuntă este mult diferit de cel al unui pub sau al unui bar local, așa că obțineți ce este mai bun și nu vă mulțumiți cu mai puțin cu muzica, trupele și divertismentul de nuntă. Nu vei regreta!

Sursa foto – Fotograf botez Timisoara