Ingrijirea pielii noaptea cu un cod reducere notino la vedere

Când dormim, pielea noastră se regenerează singură. Toate celulele se repară fără să mai fie “stresate” de soare, machiaj, poluare, vânt sau germeni din mâinile noastre care le ating în timpul zilei. Așa că este momentul să va ajutăm în acest proces.

Rutină de a vă îngriji pielea pe care o urmați seară este la fel de importantă, dacă nu chiar mai mare, decât pașii de urmat dimineața. Acest lucru este fundamental pentru a vă îngriji cât mai mult pielea și pentru a fi frumoasă și sănătoasă.

O curățare bună cu un produs de calitate achiziționat cu un cod reducere notino

Duceți-vă la culcare cu fața curată și acordați o atenție deosebită machiajului ochilor. Când dormiți cu rimel, genele sunt mai fragile și pot cădea ușor peste noapte. De asemenea, nu uitați să spălați toate urmele de fond de ten pentru a vă lăsă pielea să respire și pentru a ucide orice germeni care s-au atașat de acesta.

După demachiere, trecem la al doilea pas, care constă în curățarea temeinică a pielii. Astfel scapi de murdărie, impurități și celule moarte ale pielii. Toate acestea îți fac pielea să pară dispărută.

Astăzi, puteți găși pe piață produse de curățat săpun sau cremă sau câteva mai eficiente sub formă de exfolianți. Important este să folosiți unul care nu conține alcool sau compuși foarte puternici, care pot modifică pH-ul și sebumul pielii.

Rutină de îngrijire a pielii trebuie să includă întotdeauna, că al treilea pas, un tonic pentru combaterea semnelor de oboseală acumulate în timpul zilei. Acest lucru te ajută să închizi porii, să echilibrezi și să hidratezi pielea.

Vă recomandăm să optați pentru un produs care nu conține alcool, care oferă cu siguranță o senzație de prospețime, dar, de asemenea, usucă pielea pe termen lung. Putem găși unele naturale pe piață, mai ales folosind un notino cod reducere. Cele mai populare sunt cele cu trandafir, rozmarin sau hamamelis.

Umidificare perfectă

Pielea noastră nu are nevoie doar de îngrijire de la corp, ci și de la mediu. Dacă este posibil, încercați să dormiți într-o cameră destul de umedă, mai ales iarnă, pentru a nu se usca. Nu uitați să aerisiți camera în mod regulat și să nu o supraîncălziți pentru a vă menține pielea bine hidratată.

Atenție la ochi

Aplicați o cremă în jurul ochilor care conține vitamina E, care hrănește, acid hialuronic, care hidratează, vitamina C, care păstrează elasticitatea și vitamina K pentru a șterge cearcănele. Amintiți-vă că pielea de sub ochi este deosebit de subțire, este mai bine să alegeți produse care conțin puține ingrediente și nu au parfum.

Hidratează-te cât mai mult posibil

Cei mai importanți nutrienți pentru piele sunt antioxidanții, deoarece ajută la repararea daunelor celulare și a apei, pentru a o menține hidratată. Produsele realizate cu acid hialuronic sau trandafir din extract de Ierihon sunt excelente pentru menținerea pielii hidratată. Pentru a o menține în formă, evitați să beți alcool și să mâncați prea multă sare înainte de a merge la culcare. Și cel mai important … nu uitați să dormiți suficient! Somnul face minuni, la fel ca și un cod reducere notino pentru achizițiile de pe site!