Anvelope vara: Fii mereu atent la detalii!

Un set de anvelope vara+cauciucuri iti o buna aderenta pe drumurile uscate sau umede si iti garanteaza siguranta deplina. Acestea isi pastreaza proprietatile in perioada sezonului cald si impiedica patinarea rotilor la viraje. Cauciucurile de vara sunt economice si pot fi folosite pentru multi ani, daca sunt pastrate in mod corespunzator. Daca optezi pentru produse de calitate, acestea iti asigura o distanta de franare scazuta si o foarte buna aderenta. 

Tine cont de factorii de baza, pentru a face o alegere excelenta. Anvelopele de slaba calitate afecteaza in mod negativ performanta sofatului. Cauciucurile cele mai potrivite pentru masina ta se ridica la cea mai buna performanta atunci cand este vorba despre timpul de accelerare, nivelul de zgomot si cel mai bun consum. In ceea ce priveste gradul de rezistemta, anvelopele trebuie sa suporte foarte bine greutatea masinii si a pasagerilor. Daca nu tii cont de acest indice atunci performanta masinii va scadea remarcabil, virajele sunt nesigure iar manevrabilitatea masinii va fi destul de greoaie. 

Ia in considerare acest factor, pentru a fii sigur ca anvelopele alese corespund perfect nevoilor tale. Fii atent si la presiunea maxima admisă pentru si respecta acest indicator cu maxima precizie atunci cand vrei sa umfli rotile. Verifica gradul de uzura al cauciucurilor si inspecteaza-le in mod periodic. Opteaza pentru anvelope all season, anvelope iarna, anvelope vara de la Pneuhub si bucura-te de  calitate si preturi corecte. 

Daca vrei sa faci economie la carburant, alege modelele care se remarca prin rezistenta sporita. Pentru un plus de confort, trebuie sa ai grija ca produsul ales sa aiba un nivel scazut al zgomotului. Asigura-te ca toate anvelopele au aceeasi dimensiune si sunt fabricate intr-un interval de maxim un an. Aceste caracteristici iti vor asigura o buna stabilitate a masinii si te ajuta sa folosesti corect anvelopele, fara sa fie afectate intens de uzura. 

Marcajele specifice pe care le gasesti pe cauciucuri simbolizeaza diferite proprietati ale masinii. Este absolut necesar sa cunosti cu maxima exactitate aceste detalii, pentru a face o alegere inteligenta. In ceea ce priveste dimensiunea pneurilor tine cont atat de latime si inaltime, cat si de diametrul interior. Fa o analiza minutioasa pentru a vedea daca anvelopele iti ofera randament maxim in conditii de ploaie, chiar si atunci cand parcurgi un drum anevoios. Anvelopele de vara sunt special create pentru a se comporta foarte bine atunci cand este o vreme caniculara iar asfaltul ajunge la temperaturi foarte mari. 

Nu uita si de pret. Pe langa toate aceste caracteristici, este bine sa iei in considerare si ofertele cu cel mai bun pret. Chiar daca pana acum nu erai obisnuit sa cumperi anvelope vara+cauciucuri, iarna, este bine sa faci acest lucru. Vei fi surprins sa vezi ce promotii intalnesti in mediul online in aceasta perioada. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul online www.pneuhub.ro