Quickmobile magazinul de la care poti achizitiona iPhone13

Pentru cei care au asteptat cu nerabdare noile telefoane iPhone13 acum este posibil sa le poata achizitiona de la un magazin de mare incredere. Quickmobile este furnizorul care ofera cele mai bune oferte pentru telefoanele mobile, iar noile iPhone13 sunt disponibile pentru comanda in cele 4 modele:

iPhone13;

iPhone13 mini;

iPhone13 Pro;

iPhone13 Pro Max.

La fel ca la fiecare editie noua, Apple ofera clientilor sansa de a achizitiona ultimul model, insa tinand cont ca nu toti vor putea sa isi permita modelul Pro Max, modelele standard iPhone13 si iPhone 13 mini devin o alegere foarte buna pentru cei cu buget restrans, cum ar fi studentii, elevii si, in general, persoanele care nu necesita spectrul complet de specificatii.

Apple a renuntat la optiunea de stocare de 64 GB pentru noul sau iPhone. IPhone 13 si Mini standard sunt disponibile acum in optiuni de stocare din fabrica de 128 GB, 256 GB si 512 GB, in timp ce Pro si Pro Max sunt disponibile, de asemenea, intr-o optiune de stocare de pana la 1 TB. Este pentru prima data cand aveti optiunea de a obtine 1 TB de stocare pe un iPhone.

Toate cele patru versiuni ale iPhone 13 sunt mai groase si mai grele decat omologul lor din gama de anul trecut, dar vin cu o crestatura mai mica. Apple a inclus un ecran cu crestaturi pe fiecare iPhone inca din iPhone X 2017, ca loc pentru camera selfie. Cu toate acestea, notch-ul iPhone 13 este cu 20% mai mic decat era pe iPhone 12.

Gama de iPhone 13 variaza in dimensiunea ecranului de la 5,4 inci la 6,7 inci. IPhone 13 Mini are 5,4 inci, modelele standard de iPhone 13 si Pro sunt ambele de 6,1 inci, iar Pro Max are 6,7 inci.

Modelele iPhone 13 Pro si Pro Max au ambele un ecran de 120Hz. Numarul de hertz pentru care este evaluat ecranul unui telefon se refera la numarul de cadre pe secunda pe care le poate afisa, ceea ce determina cat de rapid si neted se simte ecranul cand parcurgeti aplicatii si pagini web. Cu toate acestea, modelele standard si Mini nu au afisajul de 120Hz. Linia de iPhone 13 are cateva imbunatatiri noi ale camerei, inclusiv adaugarea modului cinematografic si a fotografiilor macro.

IPhone 13 si iPhone 13 Mini de la Apple au doua camere imbunatatite, cu lentile de 12 megapixeli latime si ultrawide. IPhone 13 Pro si Pro Max au trei camere noi din spate, cu latime de 12 megapixeli, ultrawide si teleobiective. Toate iPhone-urile din gama Apple 2021 pot realiza, de asemenea, fotografii in mod nocturn pentru prima data.

Apple spune ca noile iPhone vor avea o durata de viata mai mare a bateriei decat gama de iPhone 12. Durata de viata extinsa a bateriei rezulta dintr-o combinatie intre o baterie mai mare, iOS 15 si cipul A15 Bionic, potrivit Apple.

Se spune ca iPhone 13 si iPhone Mini retine o incarcare pentru 17 si respectiv 19 ore de redare video. Se spune ca iPhone 13 Pro va rezista 22 de ore, iar iPhone Pro Max 28 de ore.

Noile modele de iPhone 13 sunt o investitie foarte buna pentru oricine!