Materiale de protectie avantajoase pentru sticle si alte marfuri!

Comertul este esential pentru a sustine o economie stabila. Insa, unele produse necesita ambalaje de calitate, care sa le protejeze in timpul transportului. Sticlele de vin sunt bunurile care de cele mai multe ori pot fi sparte in timpul transportului, insa folosind cutii transport sticle sansele de a transporta bunurile in siguranta cresc considerabil.

Ambalajele din carton sunt si ecologice, acesta fiind un lucru necesar in contextul actual. Cartonul este confectionat din resurse care se regenereaza, de unde si mentinerea pretului avantajos. Si pentru ca putem folosi de mai multe ori niste ambalaje din carton, valoarea lor creste si mai mult. Dar asta nu este tot: cerneala cu care se inscriptioneaza ambalajele din carton nu este una poluanta, pentru ca nu este pe baza de substante toxice(precum plumbul), ci este o cerneala pe baza de apa.

Orice companie care se respecta si care isi doreste sa fie aproape de clientii sai va utiliza ambalaje personalizate, usor de recunoscut, pentru a se face conexiunea intre brand si ambalaj. Nu-i de mirare ca suntem inconjurati de ambalaje din carton inscriptionate cu diverse logo-uri. Este unsemn ca majoritatea companiilor au inteles cat de important poate fi un aparent banal ambalaj pentru afacerea lor.

Cartonul este un material ieftin. Avand in vedere numarul impresionant de ambalaje din carton folosite in intreaga lume, se subintelege ca pretul materialului are un rol important. Clientii vor ambalaje ieftine, pe care producatorii le pot obtine doar din materii prime ieftine. Iar cartonul ramane un material cu pret accesibil.

Principalele tipuri de cartoane utilizate la confectionarea ambalajelor sunt:

Cartonul plat – se deosebeste de hartie prin faptul ca este fabricat  dintr-un strat mai gros si mai rigid;

Cartonul duplex – este format din 2 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

Cartonul triplex – este format din 3 straturi diferite de material fibros unite in stare umeda prin presare;

Cartonul ondulat – este format din 4 staturi netede si din 3 straturi ondulate, unite intre ele printr-un adeziv;

Cartonul microondulat – este usor, are o rezistenta buna la plesnire si este un bun inlocuitor al cartonului duplex si triplex.

Ambalajele din carton prezinta urmatoarele avantaje in utilizare:

-sunt materiale ecologice, reciclabile si netoxice. Cartonul ondulat este unul dintre cele mai ecologice si solide materiale de ambalare, care nu este depasit din punctul de vedere al performantelor economice si ecologice de nici un alt material;

-sunt flexibile, usoare, igienice, apte pentru a veni in contact cu alimentele;

-se caracterizeaza prin rigiditate si rezistenta foarte buna;

-sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hartia tratata prin acoperire si laminare);

-pot fi tiparite.

Furnizorul iPackOnline.ro ofera cele mai bune cutii transport la preturi foarte avantajoase.

Gama lor de produse se imparte in:

-cutii clasice;

-cutii transport sticle;

-cutii transport specializat;

-materiale de protectie.

Cartonul ondulat este materialul de ambalare ales de majoritatea marcilor si foarte des folosit in industrii. Constructia sa asigura ca materialul poate transporta o gama larga de greutati, protejeaza impotriva umezelii si ofera solutii durabile de ambalare. Mai mult, cartonul ondulat este foarte personalizabil si foarte rentabil.

Cartonul ondulat este realizat din hartie arcuita, ondulata. Este o solutie destul de buna, care utilizeaza sisteme de proiectare si de productie pe calculator. Acest tip de design face ca cartonul ondulat sa fie cea mai buna alegere pentru multi designeri de ambalaje.

Cartonul ondulat ofera o sustinere stabila pentru orice produs ambalat, pastrand elementele in siguranta pe timpul transportului, manipularii si depozitarii. In functie de cantitatea de protectie necesara, cartonul ondulat poate fi diferit ca dimensiuni si grosime. De asemenea, acest tip de carton pastreaza umezeala departe de produsele ambalate, ceea ce este deosebit de important pentru produsele alimentare care trebuie sa reziste pe termen lung.

Cutiile din carton ondulat sunt unele dintre cele mai ieftine cutii disponibile pe piata ambalajelor. Ele nu necesita costuri ridicate ale fortei de munca sau instrumente costisitoare pentru fabricarea si umplerea cutiilor. In afara de asta, cartoanele sunt destul de usor de reciclat, iar cutiile pot fi pliate la loc dupa utilizare si depozitate pentru utilizare ulterioara.

iPackOnline.ro prezinta cea mai buna alegerea pentru cutiile din carton ondulat pentru sticle!