MLM Medical vă pune la dispoziție o gamă vastă de produse din lumea medicală

Paturile speciale sunt esențiale pentru pacienții imobilizați sau internați în spitale, deoarece oferă mai multe beneficii decât cele obișnuite. Acestea maximizează confortul pacientului și au caracteristici personalizabile care facilitează reglarea anumitor componente. Acestea fiind spuse, dacă doriți să comandați paturi de spital de la MLM Medical, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați site-ul nostru și să alegeți modelele de care aveți nevoie, în funcție de dimensiunile și funcționalitățile necesare.

Un plus de confort

Când pacienții stau întinși pe pat pentru o perioadă lungă de timp, presiunea exercitată face ca pielea să aibă de suferit, provocându-le deseori escare. Pentru acești pacienți, paturile oferă o soluție eficientă, iar acest lucru permite utilizatorului să ajusteze poziția în funcție de necesități.

Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui

Paturile de spital permit utilizatorilor să apeleze la diverse ajustări, pentru a-și poziționa mai bine capul și picioarele. Aceste modificări permit exerciții fizice, precum și schimbări periodice ale punctelor de presiune ale corpului, îmbunătățind astfel circulația sanguină a pacientului atunci când se află în pat.

Mai multă siguranță

Paturile de spital sunt cerințe obligatorii pentru persoanele care au nevoie de îngrijire. În special în cazul persoanelor cu risc de cădere, de exemplu, cele cu demență sau alte deficiențe cognitive, balustradele de pe paturile de spital ajută la reducerea riscului de fracturi în urma căderilor. Mai mult decât atât, acestea sunt o necesitate pentru unii pacienți, mulți folosind acele bare ca ajutor pentru mutarea dintr-un loc în altul.

Convenabil pentru transferul pacientului

Adesea, pacienții întâmpină dificultăți în ceea ce privește transferul dintr-un loc în altul. Paturile de spital ușurează această problemă deoarece mutarea se face fără probleme prin intermediul roților existente. Datorită acestei caracteristici, pacienții se pot urca și da jos din pat într-o poziție relativ ușoară.

De exemplu, persoanele cu probleme locomotorii ar putea găsi o multitudine de beneficii în ceea ce privește relaxarea pe un pat de spital adaptat nevoilor lor. Concret, ei se pot deplasa mult mai ușor, corpul dispune de mai mult confort în timpul odihnei, ceea ce face ca starea generală să fie una cât mai bună.

Mai ușor pentru infirmieri

Îngrijirea unui pacient aflat pe un pat de spital înseamnă eforturi și din partea celor care se îngrijesc de aceste persoane. O problemă comună cu care se confruntă personalul îngrijitor este durerea de spate, de la aplecarea frecventă la activități de igienă. Paturile de spital permit îngrijitorilor să ridice pacienții la un nivel care să îi poată îngriji fără a fi nevoiți să-și forțeze corpul în acest proces.

MLM Medical furnizează echipamente de calitate pentru policlinici, spitale, cabinete și nu numai!