Sanito | Produse profesionale pentru afaceri de succes

 

Traim vremuri atipice, si ceea ce parea un lucru obisnuit, spre exemplu o simpla strangere de mana, astazi a devenit un lucru de care multi dintre noi ne ferim. Mai mult decat atat, petrecem marea majoritate a timpului in interiorul caselor noastre, fara iesiri, fara luat masa in oras, fara intalniri cu prietenii. Astfel ca ne-au ramas foarte putine bucurii, si cu toate ca ne bucuram de timpul petrecut cu familia, dupa mai bine de 9 luni de distantare sociala, parca ne-am dori sa petrecem cat mai mult timp in aer liber alaturi de toti cei dragi ai nostri. Iar acum ca se apropie si Craciunului, parca ne dorim sim ai mult sa ne luam masa in oras alaturi de prieteni si familie.

Dar daca acest lucru nu este posibil, vom ajunge sa comandam acasa mancare. Prin urmare restaurantele ar trebui sa se pregateasca in acest sens, adica multi dintre noi vom dori sa ne comandam acasa mancarea pentru sarbatori, caci nu vom mai putea petrece la restaurant sau in alta parte de craciun si de revelion.

Prin urmare managerii de restaurant ar trebui sa acorde o atentie deosebita consumabile catering, de la tacamuri unica folosinta, la pahare plastic si farfurii unica folosinta, pana la caserole unica folosinta si cutii catering.

La ce sa fii atent atunci cand vrei sa cumperi un stoc mai mare de consumabile de catering?

  1. Calitatea – cand vorbim de consumabile de catering vorbim in cea mai mare parte de produse din plastic, carton sau alte materiale care nu sunt la fel de rezistente pentru materialele din care sunt confectionate vasele si tacamurile pe care le avem acasa. Si pana la urma cu totii uram cand se rup tacamurile cand le folosim, deci este foarte important sa fii atent la calitatea lor. Mai mult decat atat, acestea trebuie sa protejeze continutul, astfel incat acesta sa nu se verse si sa ajunga la client cald si proaspat.
  2. Materiale din care sunt confectionate – cu cand sunt sigure si mai de calitate cu atat mai bine. Un plus acordam si produselor din materialele biodegradabile care sunt prietenoase cu mediul inconjurator.
  3. Pret – pentru orice afacere, pretul pe care aceasta il plateste pentru consumabile este foarte important, prin urmare cauta cel mai bun pret de pe piata.
  4. Livrare – cand vorbim de o cantitate mare de produse ne dorim in primul rand, livrare cat mai rapida si in al doilea rand o livrare gratuita.

Daca ai nevoie de un partener care sa raspunda afirmativ la toate punctele de mai sus, iti recomandam compania Sanito. Sanito are peste 15 ani de experienta in domeniul consumabilelor, iti poate oferi un pret bun in functie de cantitatea achizitionata, produse de calitate, livrare in cel mai scurt timp. Nu uita ca fiecare client va fi atent atat la gustul mancarii, cat si la modul in care aceasta este livrata – de la temperatura la consumabilele care o insoresc. Sanito ofera produse profesionale pentru afaceri de succes!