Alege greutati fitness potrivite in functie de nivelul la care te afli!

greutati fitness

greutati fitness

Ti-ai propus sa ai un stil de viata sanatos si, in acelasi timp, sa arati bine? Sau detii o sala de sport si le dai posibilitatea mai multor persoane sa se antreneze? Felicitari! In ambele cazuri, vei avea nevoie de o serie de aparate si dispozitive, printre care se numara si cunoscutele greutati fitness. Acestea pot fi achizitionate oricand din magazinul online Sport-Mag. Iata cum trebuie sa le alegi, in functie de nivelul la care te afli, dar si de caracteristicile fiecarui produs in parte!

Varianta ideala pentru incepatori

Greutatea olimpica Hamerton de la inSPORTline este potrivita pentru bare cu diametrul de 50 de milimetri. Cu o suprafata rezistenta la uzura si coroziune, aceste greutati fitness sunt fabricate din otel de calitate superioara.

Manerele aderente, pentru o priza perfecta, permit o manevrare fara probleme. Datorita tuturor acestor caracteristici, reprezinta un produs esential atat pentru salile de fitness, cat si pentru persoanele care prefera sa se antreneze acasa, pe cont propriu.

In forma de disc, recomandat pentru incepatori, produsul are greutatea de 2,5 kilograme si diametrul gaurii de 50-51 de milimetri. Pretul este de 45 de lei.

Disc de 10 kilograme, pentru nivel intermediar

Acest tip de greutati fitness este realizat din fier durabil, care, datorita tratamentului special caruia i-a fost supusa suprafata, poate rezista la o manevrare mai intensa, atat in sala de sport, cat si acasa. Greutatea este potrivita pentru bare de gantere si haltere cu diametrul de 30 de milimetri.

Cu o greutate de 10 kilograme si avand culoarea neagra, discul inSPORTline Top Sport are greutatea de 10 kilograme si grosimea de 25 de centimetri. Este ideal pentru cei care au depasit stadiul de incepatori, fara sa ajunga, insa, la un nivel profesional. Produsul este disponibil la pretul de 180 de lei.

Discuri de 20 de kilograme, pentru avansati

Greutatea olimpica inSPORTline Hamerton de 20 de kilograme este potrivita pentru bare cu diametrul de 50 de milimetri. Produsa dintr-un otel de calitate superioara si prevazuta cu manere aderente, este usor de manevrat si, in acelasi timp, este rezistenta la uzura si coroziune.

Diametrul este de 38 de centimetri, diametrul gaurii de 50-51 de milimetri, iar latimea de 4 centimetri. Greutatea poate fi folosita, de asemenea, si ca gantera. Raportul calitate-pret este unul excelent, produsul fiind disponibil pentru suma de 360 de lei. Este conceputa special pentru avansati.

Greutati cauciucate, cu rezistenta indelungata

Daca vrei sa cumperi greutati fitness de cea mai buna calitate, este recomandata varianta cauciucata inSPORTline Bumper Plate, de 25 de kilograme. Este realizata dintr-un material extrem de durabil, cu un centru din otel si margine din cauciuc durabil si rezistent la impact. Astfel, nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care cade pe podea.

Cu un design atractiv, greutatea cauciucata de 25 de kilograme poate fi folosita si fara bara, pentru consolidarea diferitelor parti ale corpului: maini, trunchi sau picioare. Placa are latimea de 5 centimetri si diametrul de 45 de centimetri.

Discul este realizat special pentru profesionisti si avansati, deci poate fi folosit in primul rand in centre de fitness, sali de sport si facilitati similare. Daca il cumperi acum, beneficiezi de o reducere consistenta, de aproape 300 de lei.

Astfel, in loc sa platesti pretul standard de 1239 de lei, vei plati numai 949 de lei. Suma astfel economisita poate fi folosita, de exemplu, pentru a cumpara alte greutati fitness, mai mici, destinate incepatorilor.