Alege sa iti schimbi aici display-ul telefonului

Telefoanele au un rol important pentru fiecare dintre noi, mai ales ca prin intermediul lor ne putem rezolva foarte usor multe lucruri si pentru ca avem asa mare nevoie de ele, atunci cand se intampla sa le scapam din mana va trebui sa mergem la un service pentru reparatii pentru a le avea functionale din nou. Insa, este important ca atunci cand vom avea nevoie de un service sa nu apelam la orice service, ci la unul care este autorizat in reparatii pentru modelul de telefon pe care il detinem.

Astfel, pentru cei care detin telefoane precum iPhone este de preferat sa apeleze la ajutorul pe care il ofera un service autorizat in reparatii Apple, care detine echipamente si foloseste tehnici compatibile cu Apple. In plus, pentru o reparatie de calitate este important ca service-ul sa foloseasca doar piese originale. O recomandare in acest sens o reprezinta Prestige GSM din Bucuresti, ce foloseste tehnici compatibile cu Apple, iar piesele folosite pentru inlocuire sunt doar originale. Acesta este unul dintre motivele pentru care specialistii de aici ofera o garantie de 90 de zile pentru montaj, iar piesele si accesoriile achizitionate de pe www.prestigesm.ro beneficiaza de garantie.

A scapa telefonul de mana si a fi nevoie de schimbarea sticlei la iPhone 7 presupune anumite proceduri si echipamente pe care nu oricine le are la indemana, de aceea Prestige GSM se poate dovedi exact ceea ce este nevoie intr-o astfel de situatie.

Nu este nimic mai neplacut decat un ecran zgariat, mai ales ca telefonul face parte din imaginea noastra. Si cum nimeni nu doreste sa faca o impresie neplacuta in cadrul unei intalniri de afaceri, ce poate fi mai potrivit decat sa apelezi la ajutorul specialistilor de la Prestige GSM.

In plus, pentru ca specialistii de aici stiu cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi, au creat un formular de comanda disponibil pe site, in care fiecare client poate specifica care este problema pe care o are telefonul astfel incat sa poata obtine o programare cat mai rapid in service. Pe de alta parte, completand formular de comanda de pe site, reparatia telefonului nu va dura mai mult de 30 de minute, astfel ca fiecare client isi poate relua activitatea simplu si rapid.

Din punct de vedere al costurilor, preturile practicate de Prestige GSM sunt cele mai accesibile de pe piata, iar produsele sunt dintre cele mai calitative, fiind originale. Fie ca va fi nevoie de schimbarea sticlei pentru iPhone 7 sau orice alt model de iPhone, Prestige GSM ofera clientilor o gama vasta de servicii si produse dedicate la cel mai bun raport dintre calitate si pret.

Daca ai o problema cu iPhone-ul tau, nu mai pierde timpul si completeaza formularul de comanda de pe site. Beneficiaza de cele mai calitative servicii si produse la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Viziteaza chiar acum www.prestigegsm.ro!