Ce nu poate lipsi intr-o camera de hotel

Scopul tau, daca detii o unitate de cazare, este sa ai mai multe rezervari si, pentru a realiza acest lucru, ai dezvoltat o strategie de promovare a hotelului pe retelele de socializare. Toate aceste activitati dau roade si acum cauti noi modalitati de a-ti pune amprenta asupra oaspetilor, de a te distinge de concurenta si de a creste numarul de doritori care sa iti calce pragul. Totusi, ce poti face mai concret? Ei bine, oaspetii nu mai sunt multumiti de un pat in care sa doarma si de un acoperis deasupra capului. Ceea ce isi doresc cu adevarat este sa se bucure de o camera cu facilitati de cea mai buna calitate. Vor sa fie rasfatati. Vor putin lux. Si nu vorbim despre un jacuzzi in camera, ci lucruri mult mai elementare, care pot face totusi o diferenta: oaspetii vor sa le depasesti asteptarile pentru lucruri de baza. Daca faci asta, vei vedea ca vor observa.

In acest articol, iti vom dezvalui ce produse pentru hoteluri cred oaspetii ca nu pot lipsi intr-o camera de hotel.

1 Perne moi si cearceafuri respirabile

Ce este mai bun decat un somn bun? Dupa tot stresul organizarii vacantei si o zi intreaga petrecuta calatorind, oaspetele nu doreste nimic mai mult.

Ce ofera hotelul obisnuit: lenjerii de poliester, aspre si cu modele de moda veche.

Ce-si doresc cu adevarat oaspetii: cearceafuri moi de culoare alba sau pastelata, o plapuma groasa si perne pufoase.

De ce? Cearceafurile de bumbac si plapumele calde sunt linistitoare, la fel si culorile pastelate. Alegand fibrele si culorile naturale, oaspetii isi pot da seama de confortul paturilor prezentate in fotografiile din profilul online al locatiei de cazare. Si cand vor dormi in sfarsit acolo, vor observa si ei acest lucru.

2 Prosoape mari si pufoase

Folosirea unui prosop care nu acopera intregul corp poate fi problematica. Imagineaza-ti ca imparti o camera cu un prieten, parinte sau coleg si vei intelege imediat de ce.

Ce ofera hotelul obisnuit: unul sau doua prosoape mici, uzate si aspre.

Ce-si doresc cu adevarat oaspetii: prosoape si halate hoteluri, mari, super moi, care-i acopera complet. Si vor mai mult de unul, de dimensiuni diferite.

De ce? Pentru ca dau un sentiment de lux. Ofera-le oaspetilor un set de prosoape mari si moi. Vei descoperi ca, daca prosoapele sunt de calitate, calatorii sunt mai predispusi sa le foloseasca in timpul sederii.

3 Sampon, balsam si sapun de calitate

A fi nevoit sa storci o sticla mica pentru a obtine cateva picaturi de sapun sau sampon de calitate slaba nu contribuie cu siguranta la experienta unica a oaspetilor tai.

Ce ofera hotelul obisnuit: cateva sticle de sampon ieftin, balsam si sapun.

Ce doresc cu adevarat oaspetii: sampon hotel, balsam si sapun de inalta calitate din abundenta, pentru ca oaspetele sa se simta curat, revigorat si prezentabil.

De ce? Produsele care fac parul stralucitor, moale si pielea curata sunt un semn de lux. Acestea transmit oaspetilor un sentiment de incredere si bucurie si asta este exact ceea ce au nevoie atunci cand parasesc camera pentru a merge la o intalnire importanta sau pentru a vizita orasul.

Ajuta-i sa se simta bine, oferindu-le oaspetilor tai produse de calitate superioara.