Cadouri inspirate, potrivite pentru un cuplu

Sunt multe momentele în care cei care formează un cuplu își pot oferi unul altuia cadouri speciale. Aniversarea a ”n” ani de relație, a primul sărut, a primei întâlniri, ziua căsătoriei, a logodnei, ziua când Ea a fost cerută în căsătorie de către El sau invers, și multe altele. Dar, spre deosebire de alte situații, cum ar fi Sărbătorile de Iarnă sau Paștele, Ziua Îndrăgostiților și nu numai, când ai parte de inspirația dorită, acum parcă toate ideile bune sunt prea banale pentru a marca aceste momente speciale. Din fericire, aici intervenim noi, cu mai multe sugestii despre cadouri inspirate, potrivite pentru un cuplu. Evident, sunt doar câteva sugestii, iar voi puteți alege orice altceva considerați că vi se potrivește.

Cărți

Nu, nu este deloc un cadou banal, mai ales dacă vă place la amândoi să vă relaxați cu o carte bună în mână, alături de o ceașcă de ceai. Și, din fericire, nu mai este nevoie să te deplasezi fizic la librăria pe care o dorești pentru a găsi o carte pe placul partenerului. Poți alege comod, din fața calculatorului, fără să fii presat în vreun anume fel. În plus, poți studia mai multe oferte și să o alegi pe cea mai convenabilă pentru tine.

Viniluri, CD-uri sau DVD-uri

Muzica este ceva fără de care nu puteți trăi niciunul dintre voi? Aveți o formație preferată, de care vă leagă și multe amintiri plăcute, ori poate chiar ați fost la un concert al acestora împreună și acolo a început povestea voastră de dragoste? Atunci niște viniluri, CD-uri sau DVD-uri sunt niște cadouri potrivite, mai ales că acum este practic imposibil să mai ajungi la un concert fizic al formației adorate!

Tricouri haioase

Niște tricouri haioase pentru cupluri pot fi un cadou mai mult decât potrivit, mai ales dacă alegeți să le purtați în același timp. Cu siguranță veți atrage atenția, pentru că nimeni nu rezistă să nu citească sau să se amuze la mesajul scris pe unele tricouri haioase. Îl puteți include și pe juniorul familiei, și astfel să ieșiți la plimbare unde veți fi recunoscuți repede drept ”familia care poartă tricouri haioase”.

Decorațiuni interioare

Ați reușit în sfârșit să aveți casa voastră? Atunci niște decorațiuni interioare sunt niște cadouri inspirate, pentru că pot fi folosite și pentru a oferi personalitatea căminului vostru. E de preferat să le alegi pe cele handmade, pentru că atunci vei putea afirma cu certitudine că nu ai deloc o casă banală.

Produse de papetărie

Amândoi sunteți persoane organizate, sau care au nevoie de mai multă organizare pentru a reuși să îndepliniți toate sarcinile zilnice? Sau poate că, din cauza noilor condiții, sunteți nevoiți să lucrați de acasă? Niște obiecte de papetărie, gen agendă, set stilou pix, un calendar personalizat, sunt cadouri inspirate pentru un cuplu.

Jocuri de familie

Chiar dacă suntem adulți, asta nu înseamnă că nu ne place să ne mai jucăm câteodată. De aceea, unele jocuri de familie gen Scrabble, Monopoly, Piticot, Cărarea pierdută sau altele asemănătoare sunt perfecte pentru a petrece o seară în familie, alături de copii, fără să mai fii nevoit să ieși afară dacă vrei doar să lenevești un pic și atât.