Ce poti face in Bucuresti – sugestii de la turistii straini

Pentru ca un numar mare de turisti straini viziteaza in fiecare an capitala tarii noastre, am cules de la ei cele mai recomandate activitati, in functie de scopul pentru care calatoresti. Acestea sunt idei care vin de la persoane care nu au nicio legatura cu Romania si care gasesc capitala fascinanta si interesanta.

Alege cele mai bune locuri de cazare

Turistii straini afirma ca aici au putut gasi cele mai bune locuri de cazare raportate la pret. Pentru a vedea o astfel de locatie click aici.  Exemplele nu se opresc doar la cele mai importante hoteluri si la cele mai scumpe pensiuni ci ajung pana la cazarea in regim hotelier. Turistii straini afirma ca in Romania si mai ales in capitala, cazarea in regim hotelier este una dintre cele mai bune, intr-un mod complet neasteptat.

Petrece o zi in muzeul Antipa

Chiar daca ti se pare straniu, cei mai multi turisti straini care viziteaza capitala aleg sa stea foarte mult timp in acest muzeu pentru ca este perfect adaptat persoanelor care nu cunosc limba romana. Daca esti atent atunci cand te plimbi prin acest muzeu, vei descoperi ca ai foarte mult de citit pe pereti si pe tabletele cu ecran tactil care se afla in diverse locuri. Daca pana acum doar ai vizitat acest muzeu, fara sa acorzi atentie informatiilor expuse, poti alege o zi in care ai rabdare si in care sa citesti despre toate creaturile interesante.

Savureaza o cafea buna in centrul vechi

Poti savura o cafea buna in centrul vechi al orasului intr-una dintre cafenelele de aici. Poti alege unul dintre localurile care iti atrag cel mai mult atentia, de la cafenelele clasice si pana la cele cu specific frantuzesc sau cele care au interioare speciale in stil industrial. Cafeaua este recomandata de aproape toti turistii straini, mai putin de cei care au in propria tara o traditie indelungata a cafelei.

Nu uita sa incerci mai multe tipuri de ciorbe

Ciorbele din Romania sunt de-a dreptul fascinante pentru straini si cei mai multi dintre ei afirma ca nu pot veni in Bucuresti si sa nu testeze alte tipuri de ciorbe decat la vizita anterioara. Gama de ciorbe disponibila in Romania este una uriasa si chiar daca noi avem tendinta de a uita de ele, strainii sunt cei mai incantati sa le poata savura. Acesta este motivul pentru care toti recomanda aceste preparate.

Mergi pana la Casa Poporului

Daca pentru noi Casa Poporului nu mai este la fel de importanta, pentru turistii straini este un obiectiv foarte interesant. Casa Poporului are o istorie controversata, legenda spunand ca multi oameni au fost chiar ingropati in subsol sau in zidurile ei. Turistii care vin in Romania merg sa faca poze cu aceasta constructie populara in intreaga lume.

Acestea sunt cele mai comune recomandari venite de la turistii care aleg sa viziteze periodic Romania, fiind fascinati de istoria noastra si de modul in care romanii isi desfasoara activitatile, de cum se distreaza si de cum petrec timpul liber.