Ce avantaje detine o statie de calcat performanta fata de alte optiuni?

statie de calcat

statie de calcat

Curatenia si intretinerea caminului este o munca serioasa, care implica mai multe procese, de la aspirat si spalat vase pana la stergerea prafului sau spalatul podelelor. Dintre toate aceste procese, poate ca cel mai anevoios este reprezentat de intretinerea rufelor, si, mai exact, de calcatul lor. Acesta prespune nu doar mult timp petrecut, ci si o atentie sporita, mai ales cand vine vorba de materiale textile pretentioase.

Drept urmare, tot mai multe gospodine se indreapta catre cea mai simpla solutie de simplificare a calcatului de rufe: o statie de calcat performanta, care va reduce atat timpul, cat si stresul aferent acestui proces.

Te intrebi de ce nu un fier de calcat? Afla ca numai o statie de calcat moderna dispune de functiile si de performantele necesare pentru a calca cu succes orice tip de material in timp record!

Spre exemplu, un model de la www.polti.ro detine multiple avantaje, gratie tehnologiei de calcare cu ajutorul aburilor sub presiune. Ce alte beneficii poate avea un astfel de aparat performant fata de un fier de calcat sau de o statie standard?

statie de calcat Polti

Pentru inceput, trebuie sa stii ca vaporii produsi de o statie de calcat marca Polti curata si dezinfecteaza fibrele in profunzime, folosind cel mai puternic, dar si ecologic agent, care garanteaza ca textilele nu vor fi afectate. Este vorba despre aburul sub presiune, care este capabil sa elimine cu succes orice urma de mucegai, bacterii, microbi, murdarie sau alte reziduuri. Prin urmare, un astfel de aparat cu aburi este ideal pentru familiile cu membri alergici sau sensibili.

In al doilea rand, capacitatea acestui dispozitiv depaseste cu mult pe cea a fiarelor de calcat traditionale. De regula, o statie de calcat este formata din doua elemente: fierul propriu-zis si un boiler care produce vapori, conectate intre ele printr-un furtun. Functia boilerului este de a produce constant vapori, avand, de asemenea, un volum generos care permite folosirea aburilor pe toata durata unei sesiuni de calcat.

Faptul ca fierul propriu-zis nu mai are incorporat un recipient cu apa il face mult mai usor de ridicat si de manevrat. Acest mic detaliu, chiar daca pare insignifiant, va reduce semnificativ timpul total petrecut in “compania” rufelor. De asemenea, aceasta caracteristica permite chiar si calcatul rufelor pe verticala sau reimprospatarea si dezinfectarea fibrelor din pardesie, paltoane vechi, perdele, draperii si multe alte astfel de textile grele, care nu pot fi asezate pe masa de calcat.

Mai mult, un model performant vine la pachet cu o multitudine de functii dedicate calcarii rufelor. Astfel, acest dispozitiv poate calca cu succes orice tip de tesatura, de la cele sensibile, precum matasea si catifeaua, pana la cele groase, precum puloverele sau gecile de iarna. Astfel, ai parte de rezultate profesioniste chiar la tine acasa, de fiecare data!

Asadar, daca faci parte dintr-o familie numeroasa si te “lupti” cu zeci de haine necalcate saptamanal sau daca detii un business care presupune lucrul constant cu cearsafuri, fete de perna sau uniformele personalului, alege o statie de calcat de la Polti si descopera si tu avantajele!

Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul www.polti.ro si vezi intreaga oferta de produse! Nu uita nici de promotiile speciale din aceasta perioada si nici de garantia de 10 ani oferita pentru boiler. Vino la Polti si bucura-te de super-avantaje!