Covoare profesionale pentru business-uri profitabile!

Sanito.ro dovedeste inca odata ca este un furnizor de mare incredere, deoarece pe langa vasta gama de solutii pentru curatare si dezinfectare ofera si o gama intreaga de covoare profesionale, la preturi foarte avantajoase. In aceasta categorie de produs, clientii vor gasi covoare precum: mocheta profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior. Aceste covoare sunt ideale pentru interioarele magazinelor, a restaurantelor, interior de hoteluri, clinici de infrumusetare, bucatarii sau birouri. Desigur, clientii pot implementa aceste covoare si in interiorul locuintelor.

Categoria de covorase interior prezinta modele moderne care se curata usor si pot fi foarte elegante in interiorul unei camere. Presul de interior Swisslon Classic Notrax este o alegere clasica si foarte eficienta fie ca vorbim de interiorul unei cladiri cu birouri sau de interiorul unui dormitor. Presul de interior Swisslon este un stergator absorbant de calitate superioara, conceput sa inlature si sa retina umezeala si particulele fine de praf si mizerie. Se recomanda aplicarea presului pe intreaga latime a intrarilor largi, de la perete la perete. Are o capacitate mare de retentie a apei: peste la 5 litri / mp si o deosebita rezistenta. Suportul greu de vinil ii asigura longevitate si reduce la minim riscul alunecarii presului pe pardoseala. Utilizare recomandata: zone cu trafic usor catre mediu, partea de interior a intrarilor in scoli, birouri si magazine comerciale. Mod de intretinere: prin aspirare / samponare sau metode de extractie

De ce sa investesti intr-un covor?

In primul rand, o podea acoperita de un covor este una mai sigura. Suprafata moale si delicata nu numai ca reduce impactul unei cazaturi, dar o si previne. Covorul este rezistent la alunecari, ceea ce inseamna ca este greu sa se miste dintr-un anumit loc.

Daca locuiti intr-o casa in care exista mult trafic, stiti cat de galagioasa pot fi podelele din lemn sau cele laminate. Covorul atenueaza ecoul in trei moduri: absoarbe impactul papucilor, reduce nivelul sunetului si, in final, blocheaza zgomotele sa treaca de la un etaj la altul.

Covoarele ofera caldura excelenta pentru picioare, ceea ce le face perfecte pentru dormitoare si birouri racoroase. Covoarele actioneaza, de asemenea, ca un izolator. Combinatia de covor si se comporta ca un supliment izolator pentru casa ta.

Cele mai multe covoare din magazinele de astazi sunt confectionate special pentru a rezista petelor, ceea ce inseamna ca sunt usor de curatat. Cu doar o laveta umeda sau cu o aspiratie rapida, covoarele dumneavoastra vor arata ca si noi. Deoarece in interiorul acestora se aduna praful si alergenii, covoarele imbunatatesc calitatea aerului din locuinta dumneavoastra, atat timp cat sunt curatate si aspirate.

Alegerea tipului de covor depinde de conditiile de functionare. Atunci cand selectati un model adecvat, nu va fi suficient sa cititi, pur si simplu, comentariile altor persoane, deoarece covorul din polipropilena trebuie sa fie selectat individual pentru lungimea fiecarui caz, in functie de conditiile de utilizare preconizate si de cerintele impuse acestui element de decor. De exemplu, niciodata nu o sa vedem pe nimeni sa amplaseze covoare exterior intr-un mediu inchis precum interiorul unui restaurant sau intr-o sufragerie. Sanito.ro are o multime de covoare care se pliaza pe nevoile fiecarui client!