Lucruri neștiute despre sloturi

Îți place să joci sloturi? Te înțelegem, în prezent acestea sunt jocurile preferate ale multor persoane întrucât sunt foarte distractive și le oferă șansa unui câștig suplimentar.

Dacă vrei să-ți petreci timpul liber jucând jocuri de noroc gratuite, trebuie să știi că există și pacanele gratis. În prezent, există nenumărate site-uri pe care poți juca jocuri de păcănele gratis. În 2021 ai șansa să joci păcănele gratis oricând vrei.

Pentru a juca la păcănele nu trebuie să ai foarte mare experiență. Este suficient să joci de câteva ori sloturi pentru a descoperi cum trebuie să procedezi. Cu toate acestea, înainte de a te aventura mai mult în lumea fascinantă a sloturilor este bine să afli cât mai multe lucruri despre aceste jocuri de noroc. Există câteva lucruri pe care probabil nu le știi despre sloturi și pe care am decis să ți le dezvăluim în acest articol.

Mașina de sloturi a fost creată în urmă cu mai bine de un secol. Mai exact, de către Charles Frey, în 1895, în California. Acesta a numit-o „Clopotul Libertății”, ca o formă de recunoștință față de Statele Unite, de vreme ce Frey venise în această țară în căutarea „visului american” . Pentru el, clopotele reprezentau un simbol al libertății.

Există două tipuri de mașini de sloturi: programate și aleatorii. Mașinile programate sunt cele care oferă premii după câteva runde de joc. Acestea se găsesc în general în baruri. Pe de altă parte, sloturile sunt guvernate de RNG (Random Number Generator) care face ca diversele combinații să fie întotdeauna aleatorii. Îm felul acesta există aceleași șanse de câștig la fiecare rundă jucată. Acest tip de mașină de sloturi există de obicei în cazinourile online.

La început, aceste mașini erau considerate mașini pentru femei, deoarece majoritatea persoanelor care jucau la ele erau femei. În timp acest lucru s-a schimbat și astăzi bărbații domină demografia jucătorilor.

Unii cred că este imposibil să câștigi jucând sloturi. Cu toate acestea, acest lucru este fals. Există o persoană care se poate mândri cu faptul că a câștigat cel mai mare premiu de până acum. Acest lucru s-a întâmplat în 2003 într-un cazinou din Las Vegas. Aceasta a câștigat 39 de milioane de dolari la o mașină de sloturi. Și de atunci mulți oameni continuă să câștige la sloturi.

Popularitatea și dragostea pentru aceste mașini de jocuri de noroc este atât de mare încât sloturile au fost printre primele jocuri implementate în primul cazinou online.

Inventatorul mașinei de sloturi și-a dorit cu totul altceva când a creat-o. Inițial acesta a vrut să fie o mașină de poker, dar treptat și-a dat seama că ar putea fi un joc complet diferit și așa s-au născut mașinile care sunt atât de apreciate de cei cărora le place să joace jocuri de noroc.

Dacă cineva te-ar pune să ghicești în ce țară există cele mai multe sloturi, probabil te-ai gândi automat să la Statele Unite, nu-i așa? Ei bine, se pare că nu în țara tuturor posibilităților există cele mai multe mașini de sloturi,

Țara în care există cele mai multe mașini de sloturi este  Japonia. Se estimează că în această țară există aproximativ 5 milioane de mașini, în timp ce în America există aproximativ 800.000.

În ciuda faptului că nu în America există cel mai mare număr de astfel de mașini, sloturile sunt încă foarte importante pentru cazinourile din Statele Unite, deoarece numai sloturile generează aproximativ 75% din venitul total al unui cazinou mediu.

În 1976, a fost prezentat publicului primul aparat video. Pentru a realiza acest lucru, a fost folosit un ecran de televiziune. Și astfel s-a născut precursorul mașinilor video de astăzi, care sunt unele dintre cele mai populare  mașini de jocuri din cazinourile online. De asemenea, și cazinourile terestre s-au gândit să schimbe mașinile tradiționale cu acest tip de mașini.

După cum am văzut, în ciuda faptului că sunt jocuri de noroc aparent simple, sloturile au o istorie interesantă. Totodată, există și multe informații interesante despre prezența lor în întreaga lume. Dar este firesc având în vedere faptul că sunt atât de populare la nivel mondial. Sperăm ca cele dezvăluite în acest articol să te facă să iubești și mai mult păcănelele și să joci ori de câte ori vei avea ocazia. În plus, având în vedere că ai posibilitatea să joci păcănele gratis chiar din confortul casei, este păcat să nu-ți încerci norocul.