Ce dezinfectant de maini folosești?

În multe împrejurări ai nevoie ca mâinile tale să fie dezinfectate și curate și cea mai bună soluție este să încerci un dezinfectant pentru maini. Acest produs este special creat pentru a oferi o curățare profundă a pielii, îndepărtând murdăria, bacteriile și microbii. Gelul dezinfectant pentru mâini este util atunci când vrei să îți păstrezi igiena mâinilor, protejează și catifelează degetele și palma.

Gel este un dezinfectant de maini eficace, comercializat sub formă de gel cu dozator sau fara si sub forma de rezerva. Este recomandat pentru uz extern, fiind alegerea preferată a celor care lucrează în domeniul medical, a firmelor dar și a multor persoane care vor să beneficieze de o igienă perfectă la un preț competitiv.

Cum folosești dezinfectantul de maini?

Dezinfectant se aplică ca atare, prin apăsare pe mânerul lateral al flaconului și circa 3 ml de produs îți vor asigura o igienizare și dezinfectare corectă. Se aplică pe palme, pe  pielea uscată și curată, se freacă mâinile bine timp de 1 minut, se aplică încă 3ml de produs și se freacă timp de 120 secunde. Produsul trebuie utilizat de către adulți și nu trebuie lăsat la îndemână copiilor. Dezinfectantul conține etanol și trebuie evitat contactul cu ochii, provoacă iritații grave. Este un produs inflamabil și trebuie păstrat departe de surse de căldură sau foc.

Ce conține gelul dezinfectant?

Gelul dezinfectant pentru maini este un produs biocid destinat igienei și dezinfectării mâinilor, conține . soluție hidroalcoolica pe baza de etanol (85%), parfum, stabilizatori, apă, agenți de hidratare și emoliere. Compușii chimici ai dezinfectantului sunt utili pentru dezinfecția igienică și chirurgicală, în medii sanitare, industriale și casnice.

De ce este recomandat gelul dezinfectant?

Este foarte ușor de folosit, este comercializat în flacoane de plastic cu dozator pentru o utilizare cât mai eficace. Poți măsură exact cantitatea de dezinfectant de care ai nevoie și îl poți folosi practice oriunde.  Flacoanele au cantități variate, de la cele mici de uz casnic până la recipiente de 1l destinate utilizării industriale, în unități sanitare, unități de învățământ, etc.

Produsul este recomandat celor care au pielea sensibilă, întrucât conține agenți de hidratare și emoliere, nu lasă pielea să se usuce și nu provoacă crăpături. În perioada unor situații de risc epidemiologic sau stări de urgenta medicală e nevoie să îți dezinfectezi mai des mâinile, așadar ai nevoie de un produs care să asigure o igienă perfectă și să lupte împotriva bacteriilor, virușilor, microbilor.

Produsul este fabricat din ingredient de calitate, este verificat și avizat de Ministerul Sănătății, nu are contraindicații. Acțiunea dezinfectantă este eficace împotriva unor tipuri de bacterii (E.Coli, Stafilococ auriu), fungi (Apergillus niger) sau ciuperci (Candida Albicans) ori viruși ( Poliovirus, Adenovirus).

Folosit conform instrucțiunilor, protejează și dezinfectează mâinile, fără să le asprească. Îți păstrezi o igienă perfectă, mâinile rămân moi și catifelate, iar tu ești protejat contra microbilor, bacteriilor și virușilor, la un preț excelent. Produsul poate fi comandat online și îl primești oriunde dorești, beneficiind de efectele unui dezinfectant de calitate.