Jucării sexuale pentru bărbați

Jucăriile sexuale sunt câteva dintre cele mai vândute produse în mediul online. Chiar dacă accesoriile cu caracter sexual încă au rămas un subiect tabu, gama acestora se extinde continuu pentru a satisface dorințele și nevoile persoanelor dornice de senzații noi sau de a-și condimenta relația sexuală.

În cazul reprezentanților sexului tare există o serie de jucării sexuale pentru bărbați care pot fi utilizate ca atare sau împreună cu partenerul. Caută în cel mai apropiat magazin erotic accesoriul care se pliază cel mai bine pe nevoile tale. 

1.Inele penis

Acestea pot fi utilizate în special în cuplu, oferind beneficii ambilor parteneri. Strânsoarea este suficient de puternică pentru a menține o erecție de lungă durată și astfel pentru a-ți putea satisface partenera mai mult. Multe modele sunt dotate cu vibrator pentru stimulare suplimentare a clitorisului în timpul actului sexual.    

2.Păpuși gonflabile

Acestea sunt jucării sexuale clasice dar foarte răspândite printre preferințele bărbaților. Sunt de regulă utilizate de bărbații singuri sau de cei care doresc să pună în practică diferite tipuri de fantezii. Fiind concepute foarte aproape de fizicul real al unei femei, avantajul tău este acela că poți alege una care să semene cât mai mult cu genul tău de femeie.

3.Masturbatoare

Aceste jucării erotice sunt concepute să te ajute să atingi cât mai rapid un orgasm intens. Sunt comercializate sub diferite forme, de la cele care imită părțile feminine, la cele cu formă compactă.  

 4.Dildo bărbați

Cele mai multe dildo-uri sunt destinate satisfacerii femeilor dar există tipuri și modele destinate bărbaților care doresc să experimenteze senzații noi. Sunt disponibile pe piață diferite tipuri: de la cele cu striații pentru orgasme puternice, până la cele din materiale fine.  

5.Manșoane penis

Sunt jucării erotice care adaugă lungime și grosime penisului. Se găsesc în diferite tipuri, cu striații pentru extra orgasm, transparente sau în culoarea pielii.  

6.Prelungitoare penis

Acest tip de jucării sexuale acționează ca un suport și stimulator pentru erecție dar și pentru cei care își doresc să fie mai dotați. Se regăsesc în modele color, transparente, din silicon sau materiale care imită pielea.

7.Stimulatoare orale

Este un accesoriu care imită senzațiile resimțite în timpului unui act sexual oral. Este simplu de utilizat, cu un atașament pentru penis și o pompiță de control a acțiunii.   

8.Stimulatoare prostată

Acestea sunt special concepute pentru zona prostatei, renumită ca fiind cea mai puternică zonă erogenă pentru bărbați.  

 9.Vibratoare anale

Aceasta este o jucărie utilizată de persoanele care dețin deja experiență în dormitor. Acest tip de vibratoare au diferite dimensiuni și funcții reglabile pentru ca tu să ai totul sub control.  

Jucăriile erotice sunt ideea perfectă de a reaprinde pasiunea în cuplu sau de a te descoperi mai bine din punct de vedere sexual. Găsești cele mai diverse instrumente erotice pe care le poți folosi pentru a-ți împlini cele mai ascunse fantezii chiar și în lipsa unei partenere, mai ales că le poți comanda online pe site-uri de sex shop, fără ca alții să afle acest lucru.