La un implant dentar, pretul nu este cel mai important – adevarat sau fals?

In urma cu numai cateva decenii, persoanele care – din cauza inaintarii in varsta sau din orice alt motiv – isi pierdeau dintii nu aveau la indemana decat solutii rudimentare. Pe langa faptul ca se dovedeau ineficiente in multe imprejurari, acestea erau si neplacute.

Astazi insa, lucrurile s-au schimbat in totalitate. Datorita progreselor facute de stomatologie, implanturile dentare de ultima generatie, disponibile si in clinica dentalpremier.ro, ii permit oricui sa se bucure din nou de senzatia dintilor naturali.

Mai multe informatii trebuie cunoscute cat mai exact, in momentul in care decizi sa apelezi la metoda de tratament reprezentata de implant dentar: pret, proceduri ce urmeaza sa fie aplicate, beneficiile existente atat pentru starea de sanatate, cat si din punct de vedere estetic.

In ceea ce priveste costurile, lucrurile stau la fel si in privinta unui implant dentar: pret egal calitate. Este adevarat ca un astfel de tratament revolutionar va costa mai mult decat, de exemplu, o proteza mobila, insa avantajele pe care le ofera justifica din plin aceasta diferenta, astfel incat oricine le cunoaste nu mai sta pe ganduri nici macar un singur moment.

implant dentar pret
implant dentar pret

Implant dentar pret: platesti acum, ai avantaje intreaga viata!

Indata ce inteleg care sunt procedurile si ce materiale sunt folosite, pacientii se conving ca investitia intr-un implant dentar este una extrem de avantajoasa. Iata care sunt principalele elemente care ii conduc spre aceasta concluzie!

• eficienta pe termen lung este dovedita fara urma de indoiala de experienta pacientilor din Romania si din intreaga lume. In Statele Unite ale Americii, unde a fost folosita pentru prima data aceasta tehnologie, s-a dovedit deja ca pacientii beneficiaza de ea pentru o perioada de timp ce depaseste doua sau chiar trei decenii. Iar durata creste, cu conditia sa ai grija de propria igiena dentara si sa te prezinti de doua ori pe an la medicul stomatolog, pentru un control de rutina;

• persoanele care apeleaza la alte solutii se vad nevoite ca, dupa cel mult cativa ani, sa viziteze din nou medicul stomatolog, pentru a incerca un alt tratament. Insa, daca deja ai ales ce e mai bun, nu va mai fi nevoie de asa ceva;

• odata ce tratamentul a fost finalizat, ai parte de o senzatie identica cu aceea pe care ti-o ofera dintii naturali. Poti sa vorbesti, sa zambesti si sa mananci fara probleme, asa cum o faceai si inainte de a-ti pierde dintii;

• osul mandibular este, la randul sau, salvat. Este evitat pericolul ca pierderea dintilor sa fie urmata si de cea a osului care il inconjoara.

Implant dentar pret – ce elemente il influenteaza?

Exista mai multi factori care pot sa influenteze costurile, cei mai importanti fiind reprezentati de materialele folosite pentru realizarea bonturilor si a protezelor. Insa, indiferent de alegere, intotdeauna este vorba despre materiale biocompatibile in proportie de 100% cu organismul uman. Ele pot fi alese de fiecare pacient, dupa consultarea cu medicul stomatolog.

Alte elemente care pot influenta pretul sunt reprezentate de coeficientul de densitate osoasa si de eventuala necesitate a unor analize ori interventii chirurgicale suplimentare. De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca implanturile realizate in zona dintilor din fata sunt mai scumpe decat cele din zona dintilor din spate, deoarece implica folosirea unor elemente personalizate.

Cand alegi tipul de tratament, trebuie sa tii cont de toate elementele legate de un implant dentar: pret, durabilitate, impact asupra calitatii vietii. In acest fel, vei putea sa iei cea mai buna decizie!