Produse ce nu trebuie sa lipseasca din baia hotelului

Ce te astepti sa primesti cand mergi intr-un hotel? Pe langa o camera confortabila si curata, iti doresti ca baia sa arate impecabil, indiferent de numarul de stele sau margarete ale hotelului. Baia trebuie sa fie curata si dotata cu un strict necesar. Astfel, in ziua de azi, orice unitate de cazare trebuie sa puna la dispozitia oaspetilor sai cateva produse de servicii, cum ar fi produse pentru hoteluri cunoscute si ca linie de curtoazie, care au devenit indispensabile pentru a face sederea clientului mai confortabila.

Aceste produse si accesorii hotel nu reprezinta doar un serviciu oferit clientilor tai, ci si un mijloc care ajuta la oferirea unei imagini excelente si a unei bune amintiri a hotelului. Denumirea de „curtoazie” spune multe, pentru ca aceasta arata clar ca este vorba despre atentia speciala pe care clientul asteapta sa o gaseasca in baie. Aceasta grija se aplica cel putin pentru produsele esentiale pentru igiena si curatarea corpului adica: sampon hotel, gel de dus, sapun si casca de dus. Unitatile de cazare ar trebui sa fie constiente de faptul ca produsele speciale pentru hoteluri reprezinta un semn de distinctie. Desigur, distinctia apare doar in cazul in care produsele si accesoriile de curtoazie sunt de calitate si au chiar si o prezentare frumoasa.

Este important sa alegi produse pentru hoteluri, de calitate, altfel ce fel de grija deosebita ar primi clientul daca ar gasi produse ce nu corepsund? Adica un sampon care mirosae urat, un sapun care crapa sau o sticluta de gel de dus care are in interior mai multa apa decat gel. Acest lucru se intampla atunci cand produsele si accesoriile pentru hoteluri sunt cumparate atunci cand un proprietar de hotel sau pensiune se gandeste doar la cost, fara a tine cont de continutul si calitatea acestor produse. Seturile de produse pentru hoteluri pe care unitatile de cazare le ofera oaspetilor lor au mai multe functii. Trebuie sa specificam faptul ca oaspetele le foloseste in principal pentru igiena si ingrijire personala, dar si pentru a rezolva probleme precum a coase rapid un ciorap rupt. Succesul satisfactiei clientului depinde de aceste mici detalii!

Consecinta unei bune alegeri a liniei de produse pentru hoteluri se reflecta direct in imaginea pe care o afisezi. In plus, reprezinta un mod simplu de a-ti face publicitate la hotel, dar si de a face ca oaspetii sa se reintoarca.

Seturile de produse pentru hoteluri puse la dispozitia oaspetilor variaza de la produsele esentiale precum sapun si sampon la o gama larga, care include cele mai variate articole, adica casca de dus, set pentru barba, set de cusut si multe altele. Alegerea trebuie facuta in vederea imbunatatirii calitatii generale a sejurului oaspetilor. Cele mai utilizate produse pentru hoteluri sunt:

 • Gel de dus;
 • Balsam;
 • Perie de pantofi;
 • Papuci de casa;
 • Casca de dus;
 • Servetele de hartie;
 • Set de barbierit;
 • Servetele demachiante;
 • Servetele racoritoare;
 • Sapunuri pentru chiuveta si bideu;
 • Set de igiena dentara, cu periuta de dinti si pasta de dinti;
 • Set de cusut;
 • Sampon.

Astfel de produse se achizitioneaza de la magazine de specialitate, precum sanito.ro. Vei descoperi o gama larga de astfel de produse, din care vei putea alege ceea ce se preteaza cel mai bine tipului de unitate de cazare pe care o ai.