Sanito.ro, sursa de consumabile catering pentru restaurante

Restaurantele care au ramas pe baricade si dupa pandemie merita toata lauda, fiindca oamenii au nevoie de ele. Imi amintesc in vremurile bune cum la restaurantele centrale, la ora pranzului asteptai sa se elibereze o masa, fiindca salariatii din zona veneau sa manance in aceste locuri si nu mai aveau grija pachetelului luat de acasa.

Altii veneau sa comande mancarea la restaurant si o luau in consumabile catering de cea mai buna calitate care le ofereau asigurarea ca:

  1. Mancarea ajungea intreaga acolo unde urma sa fie consumata.
  2. In consumabilele respective nu se racea, nici nu se altera.

Si acum restaurantele de top distribuie mancare sanatoasa si buna la domiciliul clientilor, fiindca oamenii nu au timp sa gateasca mereu si doresc sa se hraneasca sanatos.

Si noi am comandat mancare in pandemie si acasa, dar si la birou si nu pot uita farfurii unica folosinta aspectuoase si eficiente in care primeam felul de mancare ales. Mi-am dorit si eu astfel de farfurii acasa, fiindca sunt atractive si dupa utilizare se pun in tomberon.

Covidul se tine departe cu astfel de consumabile, fiindca vin ambalate si ai certitudinea ca esti unicul lor utilizator.

In plus, daca gospodinele ar generaliza utilizarea lor, ar constata urmatoarele aspecte pozitive:

-acestea nu se sparg si nu se ciobesc

-nu necesita spalare si ajuta la economisirea timpului

-setul de farfurii de unica folosinta sau farfurii biodegradabile este foarte ieftin

-mananci cu placere, stiind ca numai tu le folosesti si nimeni altcineva.

Cele mai bune si frumoase farfurii de unica folosinta pot fi cumparate de pe site-ul magazinului Sanito.ro, magazin in care gasiti si farfurii de petrecere si paleta de cafea, dar si pahare de inghetata frumos colorate.

Clientii fideli primesc discouturi progresive, adica reducerile sunt mai mari la cumparaturi mai costisitoare, dar si puncte de fidelitate si vouchere. Se ofera de asemenea garantia livrarii rapide, in 1-3 zile pentru produsele aflate in stoc.

Tot de la aceeasi sursa se pot comanda caserole pentru felul doi si garnitura. Aceste consumabile au capacitate termoizolanta si in plus mentin mancarea in conditii de maxima igiena.

Dar tot de pe acest site se pot comanda si tacamuri de unica folosinta si pahare de unica folosinta.

La fiecare categorie de produse se gasesc zeci de sortimente ca oamenii sa aiba de unde alege. Am admirat si farfuriile viu colorate si cele cu buline sau diferite imprimeuri care fac ca mancarea servita in ele sa fie mai apetinsanta.

Sanito.ro este un magazin aprovizionat cu produse care nu trebuie sa lipseasca nici din restaurante, nici din institutii, hoteluri si pensiuni, dar nici din gospodariile oamenilor.

Acest magazin sustine toate demersurile pentru pastrarea igienei si a sanatatii oamenilor, de aceea merita toata pretuirea din lume.