Suporturi si protectii pentru smartphone poti gasi in magazinul online etuo.ro

etuo

Dispozitivele moderne sunt multifunctionale, utile si adesea scumpe. Prin urmare, multi dintre cei care au decis sa cumpere un telefon mobil dintr-un magazin online sau dintr-un magazin fizic de specialitate, se gandesc imediat la siguranta dispozitivului. Utilizarea de huse personalizate si accesorii gsm poate prelungi viata telefonului. Husele personalizate fac parte dintr-o intreaga industrie in care sunt implicati multi producatori.

O serie de accesorii proiectate pentru un model specific de telefon mobil, pot fi puse in aplicare de catre producatori insusi, dar marea majoritate a ofertelor sunt oferite de magazinul online etuo.ro, care ofera  cea mai larga gama de produse. Astazi, prezenta pe ecran a unei folii de protectie este o conditie indispensabila, in special pentru dispozitivele purtate fara huse. Fara o astfel de folie, dupa cateva zile, ecranul va fi acoperit cu zgarieturi, se va matui si nu va mai reactiona la atingerea digitala.

Astazi, prezenta unei huse personalizate de protectie este inca relevanta, si depinde de tipul de smartphone si de modul in care este utilizat acesta. Folia de protectie este de asemenea conceputa pentru a proteja afisajul smartphone-ului de deteriorarea mecanica si de murdaria lasata de degete. Aceste accesorii au devenit destul de solicitate. Folia de protectie este realizata folosind o tehnologie diferita si are o rezistenta deosebita, iar din exterior arata foarte subtire si complet transparenta.

Accesorii GSM

In magazinul online etuo.ro poti gasi accesorii GSM pentru telefoane mobile intr-o gama mare si variata. Produsele sunt accesorii de elita pentru telefoanele mobile cum ar fi, baterii externe, incarcatoare de masina si pentru retea, huse personalizate, folii de protectie, suport si docking telefoane, selfie stick-uri si seturi monopod, boxe Bluetooth, casti pentru telefon, carduri de memorie, obiective, carcase sport, manusi speciale pentru smartphone-uri, incarcatoare, adaptoare, pixuri stylus pentru ecrane cu touch LCD si multe alte accesorii pentru diferite modele de telefoane mobile.

Smartphone-urile moderne au o autonomie destul de mare. Dar totusi, exista situatii cand dispozitivul este descarcat si nu exista nicio modalitate de incarcare a acestuia. In acest caz, ai nevoie de o baterie externa sau de un incarcator auto. Exista modele cu capacitati diferite, aspect si costuri foarte diferite. Bateriile de alimentare sunt dispozitive foarte compacte si sunt convenabile pentru a fi transportate, nu ocupa mult spatiu si sunt foarte usoare. In functie de capacitatea bateriei, se pot face pana la zece reincarcari ale smartphone-ului.

Etuo.ro

O husa este un accesoriu comun pentru un smartphone. Este folosita pentru a proteja dispozitivul, pentru a-l purta si chiar pentru a schimba designul. Mai mult, vei gasi atat huse universale, potrivite pentru toate modelele, cat si huse personalizate, concepute doar pentru gadgeturi specifice.

De regula, magazinul online etuo.ro ofera o selectie impresionanta de huse personalizate si universale de diferite tipuri, fiecare avand propriile sale caracteristici. Sunt confectionate din material de inalta calitate, pentru a oferi o protectie fiabila telefonului mobil. De asemenea, din magazinul online poti cumpara folii de protectie pentru smartphonuri, accesorii gsm si multe altele. Valoarea principala a marcii este calitatea, siguranta, fiabilitatea si experienta acumulata de-a lungul mai multor ani.