Top 3 parfumuri noi unisex care merită încercate

Anul 2020 a venit cu multe noutăți în materie de parfumuri. Tendințele s-au schimbat odată cu anul și multe branduri au încercat să surprindă prin produsele noi pe care le-au lansat. Pentru că nonconformismul capătă din ce în ce mai multă notorietate, acesta a fost adoptat și de producătorii de parfumuri, care au început să lanseze mai multe variante unisex. Rafinament, persistență, senzualitate și rebeliune – patru caracteristici care pot descrie perfect parfumurile pentru el și ea, apărute anul acesta.

Compoziția parfumurilor unisex emană sexualitate, dar în același timp și neutralitate. Acestea nu sunt dominate mai mult de note feminine sau masculine, ci se remarcă prin unicitatea lor și prin faptul că se pot adapta, păstrându-și aerul provocator și sexy. Iată topul celor 3 parfumuri unisex care merită încercate:

·      Tom Ford Tobacco Vanille

Un exemplu perfect de parfum unisex care te poate captiva cu mirosul său oriental și senzual este Tobacco Vanille, de la Tom Ford. Notele sale de vârf sunt florile de tabac, vanilie și cacao – o combinație irezistibilă atât pentru el, cât și pentru ea. Acest parfum oriental cu accente picante, îmbinat cu boabele de tonka, fructele uscate și tonurile lemnoase, lasă în urma sa dâre de mister, care vor face ca apariția ta într-o încăpere să nu rămână sub anonimat. Va ieși în evidență pe pielea oricăruia dintre sexe și cu siguranță va întoarce capete.

·      Maahir Lattafa

Încă un parfum oriental, senzual și captivant, care se va face remarcat prin unicitatea sa. Maahir, de la renumita casă de parfumuri Lattafa din Emiratele Unite Arabe, este un parfum arabesc care face parte din gama de lux a acestui brand. Acest parfum unisex se încadrează în categoria parfumurilor dulci-lemnoase, cu note de oud, chihlimbar, ambră și mosc care vor face oricare persoană care îl poartă să fie irezistibilă în fața sexului opus. Aroma puternică și intensă îl face să te însoțească pe tot parcursul zilei, iar notele florale îți vor conferi un aer ușor jucăuș, dar în același timp senzual.

De remarcat la parfumurile cu note lemnoase și ușor orientale este faptul că acestea se pot mula mult mai ușor pe pielea și personalitatea persoanelor care le poartă.

Bărbații care aleg astfel de parfumuri sunt firi puternice, ferme, cu o senzualitate aparte și care știu să iasă în evidență prin rafinament.

Femeile pasionate de aceste parfumuri sunt extrem de degajate, cu un spirit liber, care știu exact ce vor. Nu le este teamă să poarte un sacou bărbătesc, dar, în același timp, tocurile nu le vor lipsi din garderobă.

·      Byredo Bal D’Afrique

Dacă îți plac parfumurile cu note ușoare de citrice, Bal D’Afrique va fi alegerea potrivită. Acest parfum unisex va emana prin toți porii încredere, fantezie și mister. Așa cum l-a denumit și creatorul său, Ben Gorham, este „scrisoarea de dragoste” care te va recomanda sexului opus într-o manieră orientală, bine conturată de trioul proaspăt de bergamotă, lămâie și portocală amară și completată apoi de notele de bază de vetiver, mosc, ambra și cedru care îi redau rafinamentul și doza de mister. Nimic nu este mai atrăgător la un parfum, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, decât aroma care crează acea urmă de fantezie și seducție, după care să tânjească orice persoană care îi va simți mirosul plăcut și elegant.

Poate ar fi trebuit să începem acest top cu preferința noastră – Al Fares. Dar, indiferent pe care dintre aceste trei parfumuri vei alege să îl încerci, așteaptă-te ca partenerul sau partenera ta să îl descopere și să îl adore pentru unicitatea și noblețea sa. Așa cum este și firesc, ele vor mirosi diferit pe pielea voastră, dar tocmai acest aspect face parfumurile unisex să fie speciale și să se remarce, indiferent de moment.