Un viciu poate fi un lucru bun? Tigarile electrice de la Voore sunt raspunsul

Dintotdeauna s-a subliniat faptul ca fumatul este o activitate foarte periculoasa care are efecte nocive asupra sanatatii. Si, cu toate ca sunt constiente de acest lucru, tot mai multe persoane refuza sa renunte. Fiecare are motivele proprii, insa ce nu au luat in calcul este ca renuntarea completa nu este singura solutie. Poti fuma in continuare si totusi sa faci schimbari majore asupra starii tale generale de sanatate. Tigara electronica poate fi acea alternativa benefica pe care inca nu ai luat-o in calcul pana acum. Descopera oferta la tigari electronice de la Voore si poti face o alegere sanatoasa in timp ce continui sa te bucuri de viciul tau.

Care sunt principalele motive pentru care oamenii nu pot renunta la fumat?

Cu toate ca dezavantajele sunt prezentate cu fiecare ocazie, in principal trei lucruri fac aceasta decizie atat de dificila.

Dependenta de nicotina

Unul din ingredientele de baza al tigarilor, nicotina este cea responsabila de dependenta de fumat. Creierul nostru o catalogheaza ca fiind o necesitate si imediat ce nivelul acesteia din organism scade, apare imediat nevoia de a fuma inca o tigara.

Factorul social

Desi dependenta este atribuita in mare parte proceselor chimice din creier, exista si alte detalii care te pot impiedica sa faci acest pas. Multe persoane pasesc pe acest drum din dorinta de apartenenta la un anumit grup. Influenta sociala poate fi de multe ori mai puternica decat propria ratiune. De aici deriva si ideea relatiilor de prietenie legate si mentinute de un obicei comun, fumatul.

Senzatia de calm si relaxare

Foarte multi oameni considera ca o tigara ii poate elibera stres si probleme si sa le ofere cateva minute de liniste. De fapt, aceste efect este dat de faptul ca tigara reprezinta un moment de deconectare, doar pentru  ca decizi sa fii tu si propria persoana, departe de haosul din jur. Astfel, devine o activitate benefica strict datorita perspectivei din care alegi sa o privesti.

Renunta la tigara clasica in detrimentul celei electronice

Iata cateva dintre principalele motive care fac din tigara electronica o varianta mult mai benefica:

Te poti bucura in continuare de micile placeri

Tocmai pentru ca exista numeroase studii care au demonstrat cat de greu este ca un om sa renunte la obiceiurile practicate de-a lungul a ani de zile, s-a incercat crearea unei variante sanatoase care sa nu impuna eliminarea completa a acestora. Alegand o tigara electronica, te poti bucura in continuare de momentul tau de relaxare sau de elementul social pe care fumatul il sustine. Diferenta majora consta in faptul ca este o practica mult mai putin nociva.

Poti controla nivelul de nicotina

Renuntarea la o dependenta se face treptat. In caz contrar, risti ca organismul tau sa reactioneze intr-un mod nefavorabil. De aceea, tigarile electronice de la Voore permit controlarea cantitatii de nicotina. In acest fel, ii poti scadea treptat concentratia pana in momentul in care ajungi sa nu mai simti deloc nevoia. Atunci poti declara ca ai invins dependenta si sa te bucuri doar de latura placuta a fumatului.

Poti explora nenumarate arome

La Voore, universul senzorial este nemarginit. Pentru ca experienta este cea mai importanta atunci cand vine vorba de fumat, este necesar ca aceasta sa fie cat mai diversa, de cate ori se doreste. De aceea, achizitionand o tigara electronica, iti asiguri posibilitatea de a experimenta diverse senzatii in fiecare zi. Aromele disponibile, te pot transpune in locuri indepartate. Incearca variantele tropicale, exotice, arome de deserturi celebre, de fructe si nu numai si te bucuri de viciul tau intr-un mod inedit, cum n-ai fi reusit vreodata cu o tigara clasica.